Nov 5, 2020

Cap a l'assistent virtual obert i lliure en català: Com podem localitzar Mycroft?És possible desenvolupar un producte «smart» sense tenir els recursos de les empreses grans? Com a desenvolupadores o emprenedores, podem crear assistents virtuals pels nostres casos d’ús?

Amb aquesta sessió de les “jornades de tecnologies lingüístiques lliures en català”, tots els temes anteriors conflueixen per introduir el desenvolupament dels sistemes conversacionals, mitjançant els projectes oberts i lliures existents. Específicament introduirem els projectes de RASA i Mycroft per mostrar en detall l’arquitectura dels sistemes conversacionals. Finalment ens enfocarem en l’assistent virtual obert, Mycroft i els esforços per localitzar-lo en català. Durant la sessió les participants aprendran com desenvolupar i personalitzar Mycroft, com un framework d’infraestructura d’un producte «smart.»


10 de Desembre 18:00-20:00

La sessió serà en-linia i es connectarà mitjançant l’enllaç enviat amb la confirmació de la inscripció.


Dirigit a:

Aquesta activitat està dissenyada per les persones amb un perfil tecnològic, i les persones que volen formar part de la comunitat per donar suport als projectes de programari lliure. Els exemples concrets d’implementació que explicarem seran en Python.

Objectius:

Durant aquesta sessió especialitzada es tractarà:

  • els fonaments de les arquitectures conversacionals
  • les tecnologies lliures concretes de RASA i Mycroft i com integrar-les als productes tecnològics
  • els components necessaris per modificar i localitzar un sistema conversacional
  • els exemples de casos d’ús dels sistemes conversacionals
  • com crear un entorn de desenvolupament de Mycroft, com modificar-lo i desenvolupar nous «skills»
  • com millorar aquestes tecnologies i donar suport sobretot per respondre a les necessitats del territori

Durada:

2 hores (18:00 – 20:00)

Idioma:

Català

Preu:

Gratuït. Aquests tallers tenen el suport del Departament de la Cultura.

Programa:

Presentació (60 minuts) Debat i preguntes (20 minuts) Co-creació i intercooperació (40 minuts)

Després de la introducció dels conceptes rellevants, la sessió seguirà amb els detalls profunds i els exemples reals del contingut presentat. La sessió acabarà amb un debat obert sobre les necessitats del territori i projectes de programari lliure.

Imparteix:

Casimiro Ferreira (jarbas): Desenvolupador especialitzat en sistemes conversacionals i contribuïdor a Mycroft.

Com apuntar-se:

Us agraïm si podeu confirmar l’assistència omplint aquest formulari. Abans de l’activitat us passarem tota la informació i les dades pertinents.