SuportMuTu: Accessibilitat lingüística als canals públics i suport veïnal

May 11, 2020


Gràcies a la iniciativa Economia Per La Vida, hem creat una infraestructura digital per traduir els canals públics i de suport veïnal a Telegram, a algunes llengües de les comunitats d’origen migrant de Catalunya.


Síntesi de la parla obert i lliure en català

Dec 5, 2019


Gràcies al projecte subvencionat pel Departament de Cultura, vam entrenar els models de síntesi de la parla en català amb xarxes neuronals i els vam publicar amb llicències obertes. Volem presentar aquí els resultats, la nostra experiència i els detalls de com integrar aquesta tecnologia.


Tallers de tecnologia de la parla i les alternatives lliures en català

Oct 16, 2019


En aquests tallers farem una introducció a l'estat d'art del reconeixement automàtic de la parla i de la síntesi de la parla sobretot per la llengua catalana, i després ens enfocarem en les alternatives obertes, és a dir alternatives tecnològicament sobiranes.


Datató: Dret a la ciutat, resistint als desnonaments

Oct 10, 2019


Co-crearem recursos digitals per la defensa del dret a l'habitatge, mitjançant les dades dels desnonaments durant la FESC 2019


Eines per auditar el PAM de decidim.barcelona

Jan 19, 2017


Vam classificar els missatges de rebuig a les propostes al Pla d'Acció Municipal (PAM) i vam crear un un panell de control interactiu per mostrar els nostres resultats. Aquest treball és un seguiment detallat de la hackató del metadecidim, específicament de la sessió d'anàlisi de dades per a la democràcia.