Tecnologies Lingüístiques

Som lingüistes computacionals, desenvolupadors i investigadors que treballen amb tecnologies de traducció automàtica, reconeixement de veu i comprensió del llenguatge natural. Aquestes tecnologies tenen àmplies aplicacions, des d'ajudar els treballadors lingüístics amb la seva feina de traducció, transcripció i/o subtitulació, fins a construir interfícies d'humà-màquina i extreure anàlisi de qualsevol tipus de contingut digital conversacional. Enfoquem el nostre treball en desenvolupar eines i tecnologies obertes per a les llengües minoritzadess que estan en perill d'extinció digital.

 
 

Desenvolupament de RdV

 Reconeixement de veu, obert i lliure per la vostra llengua

Si necessiteu un sistema de RdV obert per a la vostra llengua, podem fer-ho. Tenim la pròpia solució innovadora de llenguatge agnòstic per construir models de RdV, fent servir àudios i transcripcions públicament disponibles.

Integració de RdV

 Reconeixement de veu offline, privat i segur

Si voleu integrar la funcionalitat d'ordres de veu als vostres productes o accelerar el flux de treball de transcripció rutinària, podem integrar RdV a la xarxa local o als vostres productes per a processar fora de línia, per la màxima seguretat i privacitat de dades.

Integració de TA

 Integra traducció automàtica al seu flux de treball

Creador de contingut o traductor... Podem ajudar-vos a integrar tecnologies de traducció automàtica (TA) al vostre flux de treball. Gràcies a la característica oberta de les tecnologies amb les que treballem, podeu aprofitar TA sense connexió, sense lliurar les vostres dades al servei dels tercers.