Tecnologies Lingüístiques

Som un equip de lingüistes computacionals, desenvolupadors i investigadors que treballem amb tecnologies de traducció automàtica, reconeixement de veu i comprensió del llenguatge natural. Aquestes tecnologies tenen diverses aplicacions, des d'ajudar els treballadors lingüístics amb les feines de traducció, transcripció i subtitulació, fins a construir interfícies d'humà-màquina i extreure anàlisi de qualsevol tipus de contingut digital conversacional. Enfoquem el nostre treball en el desenvolupament d'eines i tecnologies obertes per a les llengües minoritzades que estan en perill d'extinció digital.

 
 

Desenvolupament de RAP

 Reconeixement de veu, obert i lliure per la vostra llengua

Si necessiteu un sistema de reconeixement automàtic de la parla (RAP) de llicència oberta per a la vostra llengua, podem encarregar-nos-en. Tenim una solució innovadora independent de l'idioma per construir models de RAP, a partir d'àudios i transcripcions disponibles.

Integració de RAP

 Reconeixement de veu offline, privat i segur

Si voleu integrar la funcionalitat d'ordres de veu als vostres productes o accelerar el flux de treball de transcripció rutinària, podem integrar el RAP a la xarxa local o als vostres productes per al processament fora de línia, oferint la màxima seguretat i privacitat de dades.

Integració de TA

 Integra traducció automàtica al seu flux de treball

Tant si sou creadors de continguts com traductors, us podem ajudar a integrar tecnologies de traducció automàtica (TA) al vostre flux de treball. Gràcies a les tecnologies de codi obert amb què treballem, podeu aprofitar la TA sense connexió, evitant lliurar les vostres dades a serveis d'altres.