Tecnologies Lingüístiques

Som un equip de persones que ens dediquem a la lingüística computacional, el desenvolupament i la ciència de dades que treballem amb tecnologies de traducció automàtica, reconeixement de la parla i comprensió del llenguatge natural. Aquestes tecnologies tenen diverses aplicacions, des d’ajudar professionals de la lingüística en les tasques de traducció, transcripció i subtitulació, fins a construir interfícies d’ésser humà-màquina o extreure anàlisis de qualsevol tipus de contingut digital conversacional. Enfoquem la nostra feina en el desenvolupament d’eines i tecnologies obertes per a les llengües minoritzades que estan en perill d’extinció digital.

 
 

Desenvolupament de RAP

 Reconeixement de la parla, obert i lliure per la vostra llengua

Si necessiteu un sistema de reconeixement automàtic de la parla (RAP) de llicència oberta per a la vostra llengua, ens en podem encarregar nosaltres. Tenim una solució innovadora independent de l’idioma per construir models de RAP a partir d’àudios i transcripcions disponibles.

Integració de RAP

 Reconeixement de veu offline, privat i segur

Si voleu integrar la funcionalitat d’ordres de veu als vostres productes o accelerar el flux de treball de transcripció rutinària, podem integrar el RAP a la xarxa local o als vostres productes per al processament fora de línia, oferint la màxima seguretat i privacitat de dades.

Integració de TA

 Integra traducció automàtica al seu flux de treball

Tant si la vostra feina consisteix a crear continguts com a traduir-los, us podem ajudar a integrar tecnologies de traducció automàtica (TA) al vostre flux de treball. Gràcies a les tecnologies de codi obert amb què treballem, podeu aprofitar la TA sense connexió, evitant lliurar les vostres dades a serveis de tercers.