Equip

Valorem el treball interdisciplinari i la nostra experiència en diversos àmbits.

Özgür Güneş Öztürk Okumuş

Sociòloga, investigadora

Alp Öktem

Lingüista Computacional

Pelin Doğan Özmen

Traductora, professora de turc

Clara Basiana

Comunicació

Sobre Nosaltres

Som una cooperativa sense ànim de lucre arrelada a Catalunya i, a més dels principis cooperatius, també ens regim per aquests valors:

Auto-enfortiment

Creiem que l’autoempoderament és la clau per la descentralització de tasques i la presa de decisions efectiva. És per això que ens esforcem per promoure l'autonomia, tant en el si de la nostra organització com en l'enfocament que fem de la feina que fem i en l'entorn laboral de les persones que són sòcies de la cooperativa. Això també implica la sobirania tecnològica, és a dir, la independència dels programaris de propietat i de serveis tecnològics semblants, i també l’alliberament dels canals de coneixement monopolístics.

Pensament crític

Creiem que per proporcionar a la nostra clientela la millor informació, i la més precisa, hem de ser crítiques, no només amb la informació i el coneixement, sinó també amb nosaltres mateixes i amb la nostra feina, si volem aspirar a millorar el servei que oferim.

Interdisciplinarietat

Ens dediquem, sobretot, a proporcionar serveis integrals a qui ho sol·liciti. Això requereix un entorn en el qual la col·laboració entre professionals de diferents disciplines estigui garantida. Com a cooperativa, ens dediquem a crear un clima que faciliti aquest tipus de desenvolupament interdisciplinari.

Empatia

Creiem que les pràctiques competitives del mercat contaminen les habilitats laborals i la cultura interna de les organitzacions. No obstant això, per proporcionar la millor experiència del servei, s’hauria de donar la màxima importància a la comprensió de les necessitats de les persones que en són sòcies. I això ho aconseguim posant-nos a la seva pell.

Jerarquia inversa

Considerem que la persona que duu a terme una tasca és qui sap més bé el que fa. Per això, creiem que la persona que finalment farà la feina hauria de tenir l’última paraula sobre l’admissió o l’execució d’aquesta feina. També sostenim que la resta de membres no poden obligar-la a emprendre un projecte.

Procomú

Ens dediquem a crear i mantenir recursos que són comuns d’una comunitat de professionals de l'àmbit del coneixement. Participem en projectes dirigits per la comunitat, sigui per informar el públic mitjançant la creació de repositoris de dades obertes o el desenvolupament d’eines de codi obert i lliure.