Serveis Lingüístics

Som una de les poques entitats que ofereix traduccions del català al turc, i del turc al català, sense utilitzar una llengua pont. El coneixement sociocultural i sociopolític que tenim dels dos mons, enriquit amb eficàcia, és la garantia de la qualitat del treball que oferim. Gràcies a la solidesa de la nostra branca tecnològica, podem treballar amb qualsevol format de fitxer. Desenvolupem noves formes revolucionàries de transcripció i subtitulació utilitzant les tecnologies obertes d’última generació per al reconeixement de veu, la traducció assistida per ordinador i el treball col·lectiu. A part del turc i el català, també treballem amb el kurd, el castellà, l’anglès, l’àrab i el francès.

 
 

Traducció d’articles

 Artícles acadèmics, assajos, textos periodístics

Gràcies a la nostra formació acadèmica i multidisciplinària, i a un coneixement contextual ampli, podem traduir i revisar articles acadèmics, assajos i altres documents necessaris per al vostre projecte, la recerca acadèmica i la investigació periodística, d’una diversitat d’àmbits molt diversa, des de les ciències polítiques i la sociologia, fins a l’ecologia, l’agricultura, la gestió forestal.

Traducció de llibres

 Literatura, recopilació d’articles/assajos, llibres acadèmics

També treballem amb grans volums de text, com per exemple, recopilacions d’articles, llibres acadèmics o literatura (novel·les, contes), sense passar per una llengua pont. Les nostres àrees d’especialització són, principalment, les ciències polítiques, els moviments socials i populars, els feminismes, el col·lectiu LGTBIQ+, i l’ecologia política.

Traducció d’audiovisuals

 Transcripció, traducció, subtitulació

A part de la traducció, podem simplement transcriure el vostre material audiovisual (com ara entrevistes per a la investigació i la recerca), així com elaborar els subtítols del vostre producte audiovisual final (documentals, vídeos informatius/educatius, etc.). Fem servir les nostres pròpies eines i plataformes tecnològiques per la precisió i la velocitat que ofereixen i, sobretot, per garantir la privacitat i la seguretat del vostre material.

Cursos d’idiomes

 Turc

Creiem que la llengua no és només una eina de comunicació, sinó també un mitjà per aprendre i comprendre les característiques culturals, contextuals i polítiques de les persones que parlen l’idioma en qüestió. Aprendre un idioma, en aquesta època, també ajuda a desenvolupar l’autonomia en la recerca, l’accés i el seguiment de la informació, cosa que ens permet formar un coneixement crític propi sobre els temes que ens interessen. Així doncs, per què no veniu a aprendre turc amb nosaltres?